SEjak Dua MENjak

sejak, dua menjak, tiga menjak nie...
fara rasa tubuh nie berat je nak gerak... senang cakap 'malas sangat'
baru2 nie fara balik hometown mak kat sandakan, ada majlis skit kat sna,
tp time kat sana, fara x wat ape2 pon, juz jaga adik jer...huhu
jadi ada time kosong tu fara wat la catatan skit kat kertas sambil2 jagakan adik tu,
time tu... WAH! semangat tol fara wat catatan, sampai berkeping2 tulis nie, nanti fara balik umah fara nak post kat blog tapi...
time fara da balik hingga hari nie, fara rasa malas plak nak taip benda tu panjang2... waaaa....
PEMALAS TOL AKU SKANG NIE... nape??? fara pon tataw... tibe2 je jd pemalas smacam....
nie pon juz wat short entry tok gtau yang skang fara rasa lemah, malas, berat, dan tenat macam nak mampos...
huahuahua... FARA! mulut kena jaga skit... doa tu... hihi

2 ulasan:

abdullah gazali berkata...

jangan malas malas !!
t gemuk cepat ! haha

farah berkata...

@abdullah gazali

haha...