Cyber Security Malaysia Berjaya Halang ANONYMOUS

nampaknya apa yang ANONYMOUS cakap.. tak menjdi la erk,
fara revive page  www.malaysia.gov.my berkali2 nak tengok encik ANON berjaya hack page tu ke tak..
berkali2 fara klik button refresh, last2 fara tengok page www.malaysia.gov.my telah pun di tutup..
fara rasa itu slah satu cara untuk mengelakan page tu daripada di ambek alih oleh ENCIK ANONYMOUS..
Seperti yang korang tahu, group ANONYMOUS nie akan mmulakn oprasi pda pukul 3.30 pg waktu MALAYSIA, oleh tu fara rasa tentu ramai dari korang yang bergelar malaysian people berjaga smpi sanggup tak tidur nie, haha... k lah, fara gelak2 sdgkan fara pon terbabit sma nak melihat adakah encik2 ANONYMOUS berjaya hack laman web http://www.malaysia.gov.my/ atau tak....


tapi buat masa nie, seperti yang korang dapat lihat page web www.malaysia.gov.my msih takleh buka, Sampai bila??? fara tak nak cakap apa2... sebab fara pon dpt maklumat dari encik google
tapi fara yakin skang ni,kumpulan encik ANON tu tentu tgh wat plan lain...


fara tak taw nak ckp apa lagi, cuma fara harap biarlah benda elok yang berlaku... kepada pak government, tak yah lah nak block web file sharing, kata nak bagi kesenangan pada rakyat kan.... jujo fara katakan sebagai seorang rakyat, fara hepi sangat2 dengan kewujudan web2 perkongsian. fara tak nak hina kerajaan ke ape tapi fara mmg ada prasaan tak puas hati skit...

P/S: yeke skit???? haha

2 ulasan:

Meck berkata...

saya sokong anonymous hehe

farah berkata...

same wit me... hihi