BCR Kontest: Kamilah Geng BCR


Assalammualaikum...
ini contest pertama yang fara join sepanjang fara wujudkan belog,
pada awalnya fara xnak join sbb fara masih baru lagi dalam blogging nie, tp fara rasa elok fara join tambah2 fara pon xda idea tok wat entry,
so... apa slahnya mcuba, bkan rugi pape pon kan.


okay, skang fara nak cite ttg B.C.R,
ape tu B.C.R???
hah! B.C.R bukan "borneo chicken rice" yang da lama bankrap kat tawau sabah tu k... B.C.R tu ialah shortform tok blogger chat room...
dah terang lagi bersuluh nama dia bilik sembang blogger, mcm gak bilik guru yg ada guru je kat dlm dia, cuma ni tok blogger je kot... kat BCR ni kita leh dapat kawan baru, follower utk twitter, blogger dan bleh gak jdi philang kebosanan bila baca chat2 dorang, bukan tu je, korang bleh minta bantuan, info, pndgan dan pdpat gak lah kat situ...

fara msih baru lagi kat bcr tu, rsa2 mcm bru seminggu klu tak silap, dan spnjang fara join bcr, ade lah bbrpa blogger yg fara slalu terjah blog dorang, antranya

CINTA TULIP

orang slalu pggl dia kak naq, fara tak knal sgt tp dia lah org pertama dr bcr yg bantu fara wat churp2, bla tgok blog kak naq, bleh dktakan pelbagai, ada info, tutor, cerita2 dr beliau yg bleh wat kita gelak dan berfikir, sedih dan marah tataw lak, sbb fara x bca semua entry, fara juz bca entry yg tajuk dia menarik... hihi

SPANAR BURUK

dia ni fara rsa mesra kot, fara x knal sgt, al-maklumlah msih baru, tp yg pasti dia lg tua dr fara, tp taklah tua sgt, smpi hri nie fara msih tertnya2 knape spanar buruk menjadi plihan, tp bla dfikir2kan, spanar buruk tu bleh bg kita makna yg dalam gak taw... mcm blog dia gak, mungkin klihatan entry dia simple2 tp ada msej disebaliknya...


CL

yang nie lak, nick dia terlalu pendek, tp oklah, mudah org nak taip kan, tp kepanjangan dia ialah cik ladies, sma dgn nma belog dia, stakt hri nie, tak slalu tgk dia on kat bcr, tp fara rsa cl nie mesra kot, klu tak, takkan lah org sebut nick dia kan... hihi... tp entah lah, cuma yg pasti blog cl nie lbih kpd info kot... tp tutorial pun ada gak lah cuma kat page yg khas tuk tutor...

fara rasa tu je la kot... fara pun juz ambil random...
ayat2 fara sah2 hancur

wsalam

feeza macho n lynn was TAGGED


7 ulasan:

SYAF berkata...

Singgah membaca Entry BCR :angguk :)

Siti Safiyyah berkata...

CL skang sibuk sikit. kalau tak, dialah penunggu bcr. ngeh3 :p ss tolong jawapkan bagi pihak dia. haha

farah berkata...

@Siti Safiyyah

trima kasih :)

Cik Ladies berkata...

hoho.. baru sempat baca kat sini..
terima kasih review.. bukan ada info n tutor pun? eyh? ke ada? haha!



p/s : bukan bz sgt pun.. cume buat2 bz =P

farah berkata...

@cik ladies
ala... wat2 tataw lak...

♥ Frau Reen ♥ berkata...

rin dtg cni dan folow..jom ke blog rin n folow..hehe

Fariq berkata...

amboi.. byknye kot dlm ni.. hohoho

ok your participation checked...