Jom bertukar ke SHOUTBOX!!!

assalammualaikum,
hari nie fara nak pomot sikit nie pat2 pasang mata dan baca,
tentu korang da taw kan tentang shoutmix yg bkal menggunakan perkhidmtan berbayar, sedih, kecewa dan hampa ade, huhu... bkn pe, fara rasa korangpon taw bhwa shoutbox yg popular ialah cbox n shoutmix, tp majoriti org guna shoutmix sbb bile wat bw, senang nak tggl link, isi skli j, blog sterusnya tggl taip msej, so fara bia j la, fara pndg enteng j, tp pas bca entri jeszyuu (KLIK untuk bca), fara ada gak terpk bhwa mende nie kire penting gak dlm dunia blogging nie, nak hrap cbox, jenuh tgn nak masukkn url bkali2 n ini akn myebabkan org mlas n leceh nak blog walking + tggl jejak, tp mcm kak yuu ckp, klu blogger fofular, xyah kotak2 cmtu, grenti bribu org tggl komen tnpa rsa jenuh.. so fara pon minta bntuan macek google (sejak bile google nie kawen ngan pacek ak, jntina pon xde), last2 fara jumpe shoutbox yg same cm shoutmix, url grenti lkat, so korang2 yg nma blogger tu n xde pitih nak byar, jom beralih ngan SHOUTBOX [KLIK utk k web mende tu]

nie preview shoutbox tu

P/S:org suka mende free, tp kdang dorg kata x suka sbb NO CLASS free2

4 ulasan:

Siti Safiyyah berkata...

so, dah decide ke nak guna mane satu nih? ss gune ishoutbox. tapi kene tulis balik lah url dgn name tu. sebab nak prevent spamming =='

farah berkata...

@siti safiyyah: decide nakguna shoutbox dlu, klu ok truskn, klu tak mgkn try ishout lak...:)

Cik MataKuyu berkata...

ade nama yuu la :terharu

Naz Zan berkata...

naz masih memikirkan..hehe.. yang mana satu pilihan hati.. =D