Ekspedisi Promote LINK visitor blog AQ

Assalammualaikum...
hai, hai, hai.. tengah watpe tu??? skodeng orang erk... tak patut, tak patut... haha, skodeng blog fara takpe... hari nie fara takde idea nak update blog, jadi fara cuma nak promote2 blog kengkawan fara yang tgglkan link kat shoutbox fara tu... dan kalau boleh fara nak wat rekod sampai 100 link tuk fara masukkan, harap2 cukup... jadi korang2 yang kat luar sana, tolonglah fara tuk cukupkan bilangan 100 tu erk... tinggalkan je link korang... n at da same time, fara wat nie sbg ucapan terima kasih tok yang singgah blog fara n dah tggalkan jejak... tnpa korang yg bergelar visitor n reader, takde makna nya lah blog an...
TQ sgt2 taw...

FIRST ROUND TO 100th BLOG LINK!!!

itu je utk hari nie... nanti fara sambung balik....

P/S: pasni takyah lah fara nak tengok older message lg kat shoutbox tu... btw korang pon leh wat bw bantu fara n kawan2 yang len tuk up trafik... an, an, an...hihi

2 ulasan:

Bro ahmad berkata...

macam mana..tingal link aje ke?
hihi ikut serta
http://www.trioseposen.com

syaiful berkata...

Dari En. Ringkas(pedangtajam)
http://epol92.blogspot.com